Duurzaamheid:

In 2019 hebben we het dak van onze koeienstal voorzien van zonnepanelen. Wij zijn daarmee ruimschoots zelfvoorzienend geworden in energie.  Wij produceren nu jaarlijks ongeveer twee keer zoveel energie dan dat we zelf gebruiken!

 

Wij zijn blij en trots met de winst van de  HASAward2019 in de categorie Duurzame Samenwerking MKB.  Bij deze willen we iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en ook HAS Hogeschool  Venlo die ons in de persoon van Esther Vennekens genomineerd heeft.

Daarnaast willen ook de winnaars in de andere categorieën feliciteren namelijk
LLTB  in de categorie non-profit, Limgroup B.V. in de categorie Duurzame Samenwerking Grootzakelijk en Marieke Schouten in de categorie Jong en Ondernemend.  Op  bijgevoegde foto's staan alle winnaars behalve Marieke Schouten die Costa Rica zat.

HAS Hogeschool had weer een mooi evenement georganiseerd en ook bij de presentatie van de bedrijfsopdrachten van de studenten zaten weer vele vernieuwende en interessante onderzoeken tussen.

GENOMINEERD:

Wij zijn blij om te mogen vermelden dat we namens HAS in Limburg genomineerd zijn voor de HAS Award duurzame samenwerking MKB.

Ons bedrijf is al vanaf dag 1 bij HAS in Limburg betrokken middels oa stages, studentenonderzoeken en excursies. Wij zien een grote meerwaarde in de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. De studenten zijn bezig met opdrachten die rechtstreeks uit de praktijk komen en wij als bedrijf worden geïnspireerd door de verfrissende en innovatieve ideeën van de jonge potentials!

Wij zien deze nominatie niet alleen als een waardering voor ons bedrijf maar voor alle bedrijven die samenwerken met het onderwijs om zo onderwijs en bedrijfsleven naar een hoger plan te brengen!

Wij zouden het leuk vinden als u via onderstaande link op ons bedrijf wilt stemmen!

https://www.hasyearevent.nl/duurzamesamenwerkingmkb 

Via onderstaande link kunt een film over de kandidaten bekijken met vanaf 5:15 ons bedrijf.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOYKma8QA0s

 

Mei 2019: Nieuw in ons assortiment:  BOERENKWARK  kijk voor meer info op tabblad Boerenzuivel!

 

Op 14 april 2019 vindt de Bedrijvenronde Venray plaats.  Negen bedrijven stellen die dag hun bedrijf open georganiseerd door de Junior Kamer Venray.

U bent allen van harte welkom!

http://www.jkvenray.nl/bedrijvenronde-venray.html

In onderstaande video kunt u alvast een sfeerimpressie van ons bedrijf opdoen!

https://www.youtube.com/watch?v=PcuoO7OxBbE