Boerderijzuivel

Op ons bedrijf maken we  overheerlijke zuivelproducten. We produceren deze op ambachtelijke wijze dus met volle boerderijmelk!   Op dit moment maken we Rijstdessert, Rijstepap  en  Boerenkwark!   Onze Boerenkwark is verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Blauwe Bes en natuurlijk Naturel.  De Blauwe bes is afkomstig van Handje Gezond    , hiermee bieden we een lekker volledig Noordlimburgs toetje aan!

Onze Boerenkwark,  Rijstdessert en Rijstepap zijn vol en romig van smaak en bevatten minder suikers dan gangbare zoete desserts. Bovendien voldoen onze zuiveltoetjes aan de normen volgens onder andere  de eiwitkaart van Voeding in de Zorg.   Bovenal leidt de smaak van onze zuivel ons terug naar vroeger: Rijstepap en Rijstdessert volgens oma's recept. En in combinatie  met Pruimencompote, (goed voor de vezels!) staat het garant voor 100 % genieten. Dus behalve lekker ook belevend eten: met de herinneringen aan vroeger!

Naast onze eigen producten werken we ook samen met collega bedrijven waardoor we u een compleet assortiment van boerderijzuivel kunnen aanbieden! Bent u geïnteresseerd in afname van onze Rijstdessert, Rijstepap of Boerenkwark  of heeft u andere wensen voor o.a. catering, bakkers, retail enz. dan kunt u ons bereiken via de contactgegevens op deze site.

Om uzelf nog meer te verwennen bieden we nu ook Pruimencompote en Kaneelgranules aan. Dit smaakt heerlijk bij onze rijstdessert en rijstepap.

 

            

Verkooppunten:

Onze producten zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Als u op het logo klikt komt u direct op de website van de betreffende winkel.

 

Groenteboer  Jos Custers Oirlo

Boerderij automaat Handje Gezond America

 

   

  Jumbo Wanssum 

 

Plus Horst  

 

  Plus Crombach Sint Odiliënberg

 

 Plus Crombach Susteren

Coop  Ysselsteyn

 Coop Steyl

 

 Smaaksmederij Leunen

 

 Landwinkel Berkelaarshof Echt

 

Streeckhuys Deurne

 

Cox Boxmeer

 

 

 

Voor een lekkere picknick of brunch raden wij Picknickservice ‘t Pioniersmegje uit Ysselsteyn aan. Zij verzorgen een heerlijke maaltijd naar u wensen volledig met streekproducten waaronder ook onze Rijstdessert en/of Boerenkwark!

 

 

Verder zijn onze Rijstdessert en Boerenkwark  ook verkrijgbaar  in de kantine van de Gemeente Venray. Dus daar kunt u in de pauze genieten van een overheerlijk tussendoortje in 1-persoons verpakking!