Boerderijzuivel

Op ons bedrijf maken we  overheerlijke zuivelproducten. We produceren deze op ambachtelijke wijze dus met volle boerderijmelk!   Op dit moment maken we Rijstdessert volgens Oma's recept.   Vanaf mei 2019 produceren we ook Boerenkwark met fruit!   Onze Boerenkwark is verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Blauwe Bes en natuurlijk Naturel.  De Blauwe bes is afkomstig van Handje Gezond    , hiermee bieden we een lekker volledig Noordlimburgs toetje aan!

Bent u geïnteresseerd in afname van onze Rijstdessert of Boerenkwark  of heeft u andere wensen voor o.a. catering, bakkers, retail enz. dan kunt u ons bereiken via de contactgegevens op deze site.

Naast onze eigen producten werken we ook samen met collega bedrijven waardoor we u een compleet assortiment van boerderijzuivel kunnen aanbieden!

Verkooppunten:

Onze producten zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Als u op het logo klikt komt u direct op de website van de betreffende winkel.

 

*  Groenteboer  Jos Custers Oirlo

 

     Jumbo Wanssum 

 

 Horst  

Ysselsteyn

 

 

Coop Phicoop Kessel

Deurne

 

 Boxmeer

 

  Verdaasdonk St. Anthonis

 

Voor een lekkere picknick of brunch raden wij Picknickservice ‘t Pioniersmegje uit Ysselsteyn aan. Zij verzorgen een heerlijke maaltijd naar u wensen volledig met streekproducten waaronder ook onze Rijstdessert en/of Boerenkwark!

 

 

Verder zijn onze Rijstdessert en Boerenkwark  ook verkrijgbaar in de kantine van de Oelderse Halte in Oirlo en in de kantine van de Gemeente Venray. Dus daar kun je in de pauze genieten van een overheerlijk tussendoortje in 1-persoons verpakking!