CDCadvies

CDC advies is een onafhankelijk agrarisch adviesbureau  opgericht door Harold Custers, eigenaar van Custers-Keursten melkveebedrijf.

Het doel van CDC advies is het leveren van een onafhankelijk en objectief advies aan veehouders op het gebied van de bedrijfsvoering. Agrariërs ontvangen een bedrijfsadvies op technisch, financieel en organisatorisch vlak.

Onze adviseur bezoekt uw bedrijf, definieert gezamenlijk de behoefte, voert een analyse uit en  verzamelt de benodigde gegevens. Dit resulteert in een adviesdocument op maat , met praktische  oplossingen om de bedrijfsvoering te optimaliseren als ook het bedrijfsresultaat te verbeteren. 

De aanpak van CDC advies kenmerkt zich door een open blik, directe communicatie, pragmatische aanpak, flexibiliteit met de nadruk op een duurzame samenwerking. Indien gewenst werken wij samen met uw huisadviseurs om tot een nog completer advies te komen.

CDC advies is ook beschikbaar voor lezingen en onderwijsdoeleinden.

Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring in ons eigen melkveebedrijf waardoor we de praktijk bij u thuis brengen!  Als boer onder de boeren is ons bezoek een gewaardeerde oplossing tegen het ontstaan van bedrijfsblindheid. Wij spreken de boerentaal en begrijpen waar u dagelijks mee bezig bent.

CDC advies stelt haar kennis en diensten ook beschikbaar aan collega adviseurs. Door onze ervaring en achtergrond van het eigen melkveebedrijf zijn we een verlengstuk van collega adviseurs.  Deze zijn daardoor in staat een beter totaalpakket aan te bieden ter ondersteuning van de klant. 

 

 

Wie is Harold Custers?

Ik ben geboren en getogen in het Noordlimburgse Oirlo (gemeente Venray). Na mijn opleiding aan de HAS in Den Bosch ben ik thuis in het melkveebedrijf begonnen wat ik ook overgenomen heb. Daarnaast heb ik gewerkt als praktijkleraar Melkveehouderij op de toenmalige Praktijkschool te Horst (daarna PTC+). Tevens ben ik altijd bestuurlijk actief geweest (en nog steeds) in diverse functies rondom de Melkveehouderij. Door mijn gedrevenheid, visie en  directe en transparante manier van communiceren kan ik u als ondernemer van dienst zijn in het ondersteunen van het management op uw bedrijf. Door de unieke combinatie van het eigen melkveebedrijf met het adviesbureau ben ik het extra paar ogen op uw bedrijf. Dit leidt tot praktische oplossingen om de bedrijfvoering en resultaten op uw bedrijf verder te verbeteren.